fbpx

Jumanji: The Next Level

Jumanji: The Next Level

Jumanji: Sljedeća razina je američki fantastični avanturistički komični film 2019. godine u režiji Jakea Kasdana , a koautori su Kasdan, Jeff Pinkner i Scott Rosenberg . To je nastavak 2017. godine Jumanji: Dobrodošli u džunglu , drugo je praćenje Jumanji iz 1995.godine i četvrti je obrok u franšizi Jumanji . U njemu igraju Dwayne Johnson , Jack Black , Kevin Hart , Karen Gillan , Nick Jonas , Alex Wolff , Morgan Turner ,Ser’Darius Blain i Madison Iseman repriziraju svoje uloge iz prethodnog filma, dok se Awkwafina , Rory McCann , Danny Glover i Danny DeVito takođe pridružuju ulozi. Radnja filma odvija se tri godine nakon Welcome to the Jungle , u kojem se ista grupa tinejdžera, zajedno sa starim prijateljem i dva nenamjerna dodavanja, zarobljavaju u Jumanji , gdje se svi suočavaju s novim problemima i izazovima, kako sa starim tako i sa novih avatara, dok je morao spasiti zemlju od novog negativca kako bi uspio pobjeći.

Glavna fotografija odvijala se tokom 2019., između 21. siječnja i 11. svibnja na lokacijama uključujući Atlantu, New Mexico, Albertu i Havaje, a većina glumačkih uloga sastojala se od onih iz prethodnog filma koji su poništavali svoje originalne uloge za nastavak.

Jumanji: Sljedeća razina teatralno je objavljena u Sjedinjenim Državama 13. decembra 2019. godine Sony Pictures Releasing , pod svojom etiketom Columbia Pictures . Film je dobio općenito pozitivne kritike kritičara i prikupio je 793 milijuna dolara širom svijeta protiv proračuna od 125 milijuna dolara, postajući deseti film s najviše zarade od 2019. godine . Nastavak je trenutno u fazi razvoja.

Loading

Share this post

Komentariši


 • PRETRAGA
     • Osvježi pretragu
     • Osvježi pretragu
     • Osvježi pretragu